23 d'abril de 2024

CP Taradell i CP Manlleu s'enfronten en un derbi que pot marcar un ascens

Els dos conjunts osonencs lluiten per fer-se amb la tercera plaça i seguir somiant amb l'ascens a OK Lliga

Raimon Roma 12 d'abril de 2018 a les 17:31
Ballart, màxim golejador del Manlleu | Anna Aumatell

L’equip manlleuenc disputarà aquest dissabte (18h) un partit importantíssim per les seves aspiracions d’ascens a l’OK Lliga. Els de Jefa Rovira tenen a dos punts el tercer classificat i a un el Taradell, el rival aquest cap de setmana del CP Manlleu.


Falten sis jornades per acabar la competició i encara que tot fa indicar que fins a l’últim dia no es decidirà una de les tres places d’ascens de categoria, el partit entre el CP Taradell i el CP Manlleu d’aquest dissabte pot ser molt important pel futur dels dos equips a la categoria.


No hi ha manera que el Manlleu aconsegueixi fer-se amb aquesta tercera posició, la qual en aquestes alçades de competició són cinc els equips que tenen opcions d’aconseguir-la. Dues victòries consecutives han permès als groc i vermells afrontar aquest derbi osonencs amb plenes garanties i amb la moral alta per apropar-se una mica més a l’objectiu.


Els 24 gols aconseguits en 20 partits pel manlleuenc Adrià Ballart són la gran amenaça per un Taradell que està fent una gran temporada. Amb 33 punts, a un de la tercera plaça, els blanc i blaus enllacen tres victòries seguides que els mantenen en una pugna i amb un Dani Rodríguez que ha marcat 9 gols en els últims 5 partits.

Etiquetes:
Esports