26 d'abril de 2024

Manel Sala torna aquest diumenge al Municipal d'Esports de Manlleu

El davanter tornarà amb el Manresa a la que va ser casa seva els últims cinc anys

Raimon Roma 13 d'abril de 2018 a les 18:34
Manel Sala va ser capità del Manlleu | Raimon Roma

Aquest diumenge (17h) l’AEC Manlleu disputarà la 28ena jornada de Primera Catalana davant el Manresa, segon classificat de la categoria i que compta amb el davanter Manel Sala, la gran referència en atac dels manlleuencs aquest últim lustre.


El davanter osonenc ha marcat onze gols en el que portem de temporada i amb la seva qualitat i experiència està contribuint a que l’equip del Bages, segon classificat, sigui un dels grans favorits per aconseguir jugar la promoció d’ascens a Tercera Divisió.


Esportivament parlant, el Manlleu afronta el partit d’aquest diumenge amb la missió de trencar la ratxa negativa de cinc jornades sense guanyar. Ho hauran de fer sense l’entrenador, Jordi Salvanyà i sense el migcampista Jordi Pla, que estan sancionats.


Els manlleuencs, que virtualment ja no tenen opcions d’ascens, no es poden adormir si no volen patir més de l’esperat per mantenir la categoria. La distància amb el descens és de nou punts i el Manlleu necessita recuperar les bones sensacions per arribar a les últimes jornades sense cap mena de perill.

Etiquetes:
Esports