26 d'abril de 2024

Un centenar de persones passen pel 3r Fòrum PEC

El Museu del Ter acull una jornada de reflexió i debat entorn del Projecte Educatiu de Ciutat

elter.net 16 d'abril de 2018 a les 10:29
L'Auditori Roca del Museu del Ter va acollir la presentació del Fòrum | elter.net

Ha estat el tercer any que el Projecte Educatiu de Ciutat (PEC) de Manlleu convoca el Fòrum al Museu del Ter i ha tingut una bona assistència. Un centenar de persones, entre participants i col·laboradors, s’han apropat a un espai dedicat a reflexionar en com millorar l’educació municipal i familiar. De fet, aquest any estava centrat en l’Educació360: a temps complet.


Sota el lema “A Manlleu, tothom educa!”, les sessions han estat obertes tant al personal del món de l’educació com als membres d’entitats i persones a títol individual.


El PEC de Manlleu fa tres anys que està en marxa i parteix de l’objectiu de desenvolupar la funció educadora que té la ciutat en el seu conjunt. Pretén donar una mirada educativa àmplia de tot el municipi, i detectar les necessitats i problemàtiques per donar-hi una resposta conjunta entre l’administració i la ciutadania. Es tracta, per tant, d’un procés transversal i participatiu, que requereix la implicació i el compromís de l’Ajuntament i de tots els agents educatius de la ciutat.


De moment, el grup impulsor, format per una vintena de voluntaris, ja ha tirat endavant diversos projectes, com el Viladomat, que es va presentar aquest dissabte, amb actuació musical inclosa, fruit de l’aliança entre l’Escola Municipal de Manlleu i l’Escola Puig-Agut.


 

Una de les taules de treball del PEC | elter.net

Una altra taula de treball del PEC | elter.net

Etiquetes:
Societat