26 d'abril de 2024

Golejada del CP Manlleu en el derbi contra el Taradell (1-6)

El CP Manlleu B accedeix a les semifinals del playoff d'ascens i les fèmines de Nacional Catalana mantenen la categoria

Raimon Roma 16 d'abril de 2018 a les 17:43
Adrià Ballart va aconseguir marcar un gol | Taradell.com

Els de Jefa Rovira afrontaven un partit clau per les seves aspiracions d’ascens a OK Lliga i van respondre. El CP Manlleu va passar per sobre el Taradell en el derbi osonenc de Primera Estatal per situar-se quart amb el mateix nombre de punts, 35, que el tercer, el Mataró.

La prèvia del partit venia marcada per les aspiracions de tots dos conjunts a acabar la jornada a la tercera posició que dona dret a pujar de categoria. El Manlleu, amb un punt menys, es plantava a Taradell després de dues victòries consecutives i amb ganes de no perdre uns punts que, en aquestes alçades de campionat, s’haguessin trobat molt a faltar.

A la primera part, en 25 minuts, el Manlleu va deixar clar que vol l’ascens. Va deixar clar que està convençut en tirar endavant la situació i va evidenciar la qualitat dels seus jugadors. Quatre gols només en el primer temps, obra, per aquest ordre, de Prat, Molas, Ballart i David Martí per liquidar gairebé definitivament el duel i el derbi osonenc.

A la segona meitat, tot i el gol de Marc Soler pel Taradell, primer Roc Pujadas i a quatre minuts del final novament Marc Prat van segellar la golejada i l’1 a 6 final al marcador.

El CP Manlleu B accedeix a semifinals del playoff d’ascens a Primera Estatal

En el segon partit de l’eliminatòria contra el Caldes B, el filial manlleuenc va aconseguir la segona victòria per accedir a semifinals del playoff d’ascens a la Lliga Nacional Catalana. El partit es va decidir a la pròrroga després del 3 a 3 final al marcador. Dues dianes al temps extra van ser letals pels locals, que van dir adéu a la competició davant els manlleuencs.

El CP Manlleu de Nacional Catalana femenina aconsegueix mantenir la categoria

La notícia de la permanència per part del conjunt femení  del club engreixava les bones notícies per l’hoquei manlleuenc del cap de setmana. Les jugadores groc i vermelles van derrotar a l’Horta (1-3), en el segon partit del playoff de descens, aconseguint així seguir una temporada més a la lliga Nacional Catalana.