27 d'abril de 2024

«La Trampa de la Mosca», finalista en un concurs de la cadena SER

El programa, conduït per Albert Vilella, s'emet mensualment a Ràdio Manlleu i és d'humor

elter.net 17 d'abril de 2018 a les 18:34
L'equip del programa en un moment d'inspiració | La Trampa de la Mosca

El programa “La Trampa de la Mosca” de Ràdio Manlleu, conduït per Albert Vilella i que compta amb una desena de col·laboradors, ha arribat a la final de la 4a edició dels Premis Idea Ràdio que organitza la Cadena Ser. El concurs està destinat a joves estudiants o que hagin acabat la carrera recentment i premia la creativitat radiofònica.


Com a finalistes, aquest dissabte estan convocats als estudis de Ràdio Barcelona on hauran de defensar la proposta durant 5 minuts davant d’un tribunal. Els equips guanyadors els anunciaran la diada de Sant Jordi, el proper dilluns 23 d’abril.


“La Trampa de la Mosca” es defineix com "un programa que pretén fer ombra als vídeos de gatets, a les telenovel·les de TV3 i als vídeos de llatinoamericans explicant coses" i s'emet al segon divendres de cada mes a les 9 de la nit i es repeteix el dissabte a la 1 del migdia. L'equip el formen Albert Vilella, Oscar Loro, Gerard Mus, Ivan Martínez, Víctor Lalana, Laura Centellas, Enric Sitjà, Marc Prat, Marta Santisteban i Sergi Martin.


Fitxa del programa i podcast

Logo del programa | La Trampa de la Mosca

Etiquetes:
Societat