25 d'abril de 2024

Doble presentació de llibres aquest divendres a Manlleu

L'alcalde Àlex Garrido presenta la tercera novel·la i el poeta Gabriel Salvans el llibre "eros."

Enric Gil 18 d'abril de 2018 a les 10:12
Les portades dels dos llibres que es presenten | elter.net

La producció literària “made in” Manlleu és especialment generosa aquest any. Ho constaten els responsables de la Biblioteca de Manlleu, que periòdicament en fan una llista, i les presentacions de llibres que se succeeixen les darreres setmanes. Algunes d’autors que debuten i d’altres, com aquest divendres, que ja saben de què va la cosa.


És el cas del poeta Gabriel Salvans que presentarà un nou llibre de poesia, “eros.”, a la llibreria Contijoch a 2/4 de 8 de la tarda. Ho farà acompanyat de Josep M. Sucarrats, filòleg, professor de la UOC i de la Gleva i premi Verdaguer de Recerca 2017, que també farà una lectura de poesia acompanyada de música.


Poc després que acabi Salvans, serà el torn per una altra presentació: la de la tercera novel·la de l’alcalde de la ciutat, Àlex Garrido, que -com ja va avançar elter.net- porta per nom “L’assistent del tramoista” i ja ha sortit a la venda a les llibreries.


En el seu cas, l’acte serà a l’Espai Rusiñol a 2/4 de 9 de la nit i anirà a càrrec de Montserrat Llorens i Anna Piella, a més de l'editor, Carles Cervelló. Comptarà també amb una lectura teatralitzada de textos a càrrec de Dolors Collell, també regidora a l’Ajuntament, i membre del Teatre Centre.

Presentació del llibre de Salvans

Presentació del llibre d'Àlex Garrido

Etiquetes:
Cultura