24 d'abril de 2024

Convoquen els Premis a iniciativa comercial i a comercials centenaris

L'OPE Manlleu ofereix suport als establiments interessats

elter.net 19 d'abril de 2018 a les 11:28
El termini per presentar-se és el 12 de juny | Gencat

La Generalitat ha obert la convocatòria per a la concessió dels Premis nacionals a la iniciativa comercial i els Premis nacionals als establiments comercials centenaris. El termini per presentar-se és el 12 de juny i l’OPE Manlleu n’ofereix informació per les botigues interessades.


Els premis nacionals a la iniciativa comercial reconeixen les iniciatives que s’hagin distingit per les seves tasques de millora en la gestió del sector de la distribució minorista, particularment del comerç urbà de proximitat. Dins d’aquests premis hi ha tres categories: Premi a la Iniciativa Empresarial, Premi a la Iniciativa Col·lectiva i Premi a la Gestió Pública.


Pel que fa als Premis Nacionals als Establiments Comercials Centenaris, distingeixen els establiments en actiu que, al llarg de més de 100 anys, han ofert un servei de qualitat als seus clients, tot adaptant-se als canvis en les necessitats de compra de la ciutadania. Compten amb dues categories: una per als establiments de 100 o més anys d’antiguitat i una altra per a aquells establiments que n’acreditin 150 o més.

Etiquetes:
Economia i empresa