26 d'abril de 2024

La jornada de Sant Jordi a Manlleu

La Plaça Fra Bernadí és un any més el centre neuràlgic de la venda de llibres i roses

elter.net 23 d'abril de 2018 a les 12:24
Una de les parades de Sant Jordi de Plaça, aquest matí | Guillem Moral

La diada de Sant Jordi és una jornada que convida sortir al carrer. No només per l’agradable allau de llibres i roses, sinó també per les activitats que s’organitzen al seu voltant. A Manlleu hi haurà moviment al llarg de tot el dia.


Al matí, a més del desplegament del Mercat setmanal del dilluns que conviurà amb les parades de la diada, els alumnes de les escoles de primària i de secundària participen en un concurs de dibuix. A la tarda, a 2/4 de 6, se’n farà el lliurament de premis.


A les 4, hi haurà la cloenda del curs La Sardana a l’Escola, en què hi participen estudiants de 3r i de 4t de primària, amb l’actuació de la Cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona a la Plaça Fra Bernadí. Serà la mateixa hora que començarà el programa especial de quatre hores de Ràdio Manlleu, en directe des de davant de l’Ajuntament.


A les 6, aprofitant la mitja part de les sardanes, s’afegiran a la festa els castellers dels Nyerros la Plana. I, encara a 2/4 de 8 del vespre, a l’Auditori Fundació Antiga Caixa Manlleu, alumnes de l’Escola de Música oferiran un concert de Sant Jordi.

Etiquetes:
Cultura