25 d'abril de 2024

Un llibre recull els dissabtes d'un any a les sis de la tarda a Roda de Ter des de la visió de 53 persones

El llibre compta amb text, fotografies, il•lustracions, dades meteorològiques i efemèrides històriques de cada dissabte

El Ter 7 de gener de 2009 a les 19:52
Un moment de la presentació de llibre. Foto: Xevi Vilaregut
Fa unes setmanes es va presentar a Roda de Ter el libre ‘A Roda, dissabte a les 6’. Es tracta d’una idea original del rodenc Pep Bas que planteja en un llibre què passa a Roda de Ter durant un any els dissabtes a les sis de la tarda. Hi ha participat 53 persones, tantes com dissabtes hi ha en un any.

La publicació compta amb text, fotografies, il•lustracions, dades meteorològiques de cada dissabte i efemèrides històriques d’aquell mateix dia en anys anteriors. En total hi ha col•laborat 74 rodencs. Cada text s’ha escrit un dissabte diferent a les sis de la tarda, una hora que es considerava idònia tant per escriure com perquè al poble a aquesta hora hi ha més vida lúdica i cultural. El llibre ha tingut molt èxit i ha superat les expectatives inicials.

El llibre compta amb 260 pàgines, totalment a color i ha comptat amb la col•laboració de reconeguts rodencs com Miquel Obiols, Emili Teixidor, Àngels Prat o Víctor Pallàs. La publicació, que té un preu de 20 euros, ha estat finançada per diferents empreses i l’ajuntament de Roda.

La presentació del llibre va comptar amb molt de públic. Foto: Xevi Vilaregut

Etiquetes:
Cultura