25 d'abril de 2024

El CP Manlleu júnior es corona com a millor equip de Catalunya

Els manlleuencs segueixen exhibint base i ja preparen els Campionats d'Espanya

elter.net 24 d'abril de 2018 a les 17:27
El CP Manlleu va celebrar eufòricament el títol | CP Manlleu

L’hoquei base del CP Manlleu segueix sent una referència al país. El passat cap de setmana, l’equip júnior es va proclamar campió de Catalunya a Juneda després de superar l’Arenys de Munt per 2 gols a 1.


Després d’acabar la primera fase del campionat amb un balanç de dues victòries i un empat, el conjunt dirigit per Jordi Garcia es va trobar al Reus Deportiu a la semifinal. Lluny de ser un partit d’allò més igualat, la intensitat i les ganes dels osonencs van fer que després de dominar tot el partit s’acabessin imposant per 4 gols a 1.


L’Arenys de Munt esperava a la final. Els joves jugadors del Manlleu, a diferència de la ronda anterior, van haver de suar més i es van trobar un rival molt rocós i que va posar les coses molt difícils. Benvingut patiment, perquè amb el 2 a 1 final els manlleuencs van poder celebrar, amb eufòria justificada, que són els campions de Catalunya en categoria júnior.


Aquest reconeixement els envia directament a Oviedo per defensar el títol de campions d’Espanya, una fase que es disputarà en 11 dies.

Etiquetes:
Esports