25 d'abril de 2024

L'AEC Manlleu rep el Banyoles amb l'objectiu de tancar la permanència

El partit canvia el seu horari habitual i es jugarà aquest dissabte a les 7 de la tarda

Raimon Roma 26 d'abril de 2018 a les 18:19
Cristian, indiscutible sota pals | Anna Aumatell

Resten només cinc jornades pel final de lliga a Primera Catalana i el primer equip del Manlleu hi arriba, a priori, sense urgències classificatòries, ni per la part alta de la classificació ni per la zona baixa.


La victòria del passat cap de setmana al camp del Llagostera B (0-1) va donar aire a l’equip de Santanera i Salvanyà, que afronta el partit de dissabte com una possibilitat de segellar matemàticament la permanència a la categoria. Ho farà si sumen els tres punts davant els banyolins i si Mollet perd i Cardedeu i Sant Cugat no guanyen.


No obstant, els osonencs es volen centrar en les seves opcions i volen enllaçar la segona victòria consecutiva. Recuperen Marc Vilà després de complir un partit de sanció, però perden per acumulació d’amonestacions el migcampista Miquel Criado.


El rival, el Banyoles, ha guanyat els dos últims partits que ha disputat a domicili, al camp del Farners i del Cardedeu respectivament. Els gironins no es poden permetre una ensopegada si no volen veure com se’ls complica la permanència.


El partit es jugarà aquest dissabte, a les 7 de la tarda, modificant el seu horari habitual dels diumenges a la tarda.

Etiquetes:
Esports