25 d'abril de 2024

Obertes les inscripcions pel Casal d'Estiu del Club Tennis Manlleu

Es realitzarà del 25 de juny al 3 d'agost i del 20 d'agost al 7 de setembre

elter.net 2 de maig de 2018 a les 20:23
Desenes de nens i nenes al Casal d'Estiu de l'any passat | CT Manlleu

El Club Tennis Manlleu ofereix, un estiu més, un Casal d’Estiu a les seves instal·lacions on es realitzaran activitats lúdiques de tot tipus, des de la pràctica esportiva fins jocs aquàtics. Les inscripcions ja estan obertes i es podran realitzar fins el proper 19 de juny.


El servei, que serà des de les 7.30h del matí fins les 15h de la tarda, inclou acollida pels nens més matiners fins menjador pels que desitgin quedar-se a dinar. El casal, en sí, serà en horari de 9 a 13h del matí. Es realitzarà del 25 de juny al 3 d’agost i del 20 d’agost al 7 de setembre.


Des de l’1 de maig i fins el proper 15 de maig les inscripcions estaran exclusivament disponibles pels socis, mentre que del 16 de maig al 19 de juny estaran a la disposició del públic en general. Es realitzaran dos casals, l’infantil, que ajuntarà nens des de P2 fins a 2n de primària i el de grans, per nens de 3r a 6è de primària.


Entre altres, el Casal comptarà d’activitats com sortides, que es realitzaran una vegada a la setmana, jocs aquàtics i esportius, anglès o educació emocional.

Etiquetes:
Esports