25 d'abril de 2024

Resolen els problemes de connexió a internet a Manlleu

Tècnics de Movistar van treballar al llarg de dimecres per restablir el servei

E.G. 3 de maig de 2018 a les 09:40
Els tècnics de Movistar van treballar per resoldre la incidència al llarg del dia | C.Navarro GFM

Què faríem sense connexió a internet? Com afectaria el nostre dia a dia? Durant unes hores alguns usuaris de Movistar de Manlleu i de pobles del voltant, com Torelló, Sant Vicenç de Torelló o L’Esquirol van poder viure dimecres aquesta situació. Des de les 11 del matí, aproximadament, fins al voltant de les 10 de la nit, la línia va quedar sense funcionar perquè operaris de les obres al pont de Can Molas van tallar per error un cable de fibra òptica de la companyia.


Els tècnics van esmerçar-s’hi al llarg de la jornada i, tal com va avançar el regidor d’Urbanisme, Enric Vilaregut, van resoldre l’incident abans d’acabar el dia. Es dona el cas que l’Ajuntament de Manlleu ja va advertir amb antelació la companyia que retirés el cablejat, com ja va fer amb la companyia d’aigües per prevenció. “En el cas de la canonada d’aigua se’ns va fer cas, però des de Movistar no”, lamenta Vilaregut.


Al final, si no hi ha més conseqüències, quedarà com un incident fortuït. Una anècdota per constatar la dependència que tenim de la xarxa: problemes de cobertura per trucar, botigues que no poden cobrar amb targeta, bancs que han de tancar les portes, mitjans de comunicació que veuen alterat tot el seu modus operandi, caixers automàtics fora de servei, etc.

Etiquetes:
Societat