25 d'abril de 2024

L'Agència Tributària ajuda a elaborar la declaració de la renda per primer cop

Els osonencs poden demanar cita prèvia a l'oficina de Vic

elter.net 4 de maig de 2018 a les 11:09
Una de les oficines de l'ATC inaugurades l'any passat | ACN

Per primera vegada, l'Agència Tributària de Catalunya (ATC) ajudarà a elaborar la declaració de l'IRPF corresponent a l'exercici del 2017 als contribuents de les comarques centrals que ho sol·licitin a través del servei de cita prèvia. A Osona l’oficina està centralitzada a Vic, que va obrir les portes el passat 4 de setembre.

El termini de sol·licitud per ser atès presencialment és entre el 10 de maig i el 2 de juliol. En total, 78 persones de l'ATC repartides per tot Catalunya es posen a disposició dels ciutadans.

L'Agència Tributària ha recaptat des del setembre de 2017 fins al març de 2018 un total de 10.345.882 euros, ha atès unes 6.187 persones i ha gestionat 22.928 expedients. Són les dades que ha presentat aquest dijous el secretari d'Hisenda de la Generalitat i president de l'ATC, Albert Castellanos.

Desplegament territorial
El setembre, l'ATC va culminar el desplegament territorial iniciat l'any 2017 amb l'ampliació de 4 a 19 oficines distribuïdes arreu de la geografia catalana: Barcelona (Poblenou, oberta al febrer), Terrassa, Sabadell, Granollers, Sant Feliu de Llobregat, Vilafranca del Penedès, Mataró, Manresa, Vic, Santa Coloma de Farners, la Bisbal d’Empordà, Figueres, la Seu d'Urgell, Reus i Tortosa.

Etiquetes:
Economia i empresa