25 d'abril de 2024

L'equip 10power aconsegueix el finançament per a la final mundial de la Lego League

Els alumnes de l'Escola Casals-Gràcia surten dilluns en direcció a l'estat nord-americà d'Arkansas

E.G. 11 de maig de 2018 a les 13:19
L'equip 10power ha rebut els bitllets d'avió aquest divendres de mans de l'alcalde | G.Pérez

El somni s’ha convertit en realitat i els 10 alumnes de 4t d’ESO de l’Escola Casals-Gràcia que formen part de l’equip 10power ja tenen els bitllets d’avió i l’allotjament garantit per a poder competir a la final mundial de la First Lego League. Sortiran dilluns que ve al matí en direcció a l’estat nord-americà d’Arkansas, seu del certamen internacional.


Trencant els pronòstics, els estudiants es van guanyar la classificació pel mundial després d’aconseguir el 1r Premi en Investigació de la competició estatal a Logronyo, però necessitaven el finançament per cobrir les despeses. Per això, s’han bolcat les últimes setmanes en organitzar diferents esdeveniments i, fins i tot, a obrir un Verkami per aconseguir fons.


A més de les aportacions individuals, han pogut comptar amb el suport de l’Ajuntament de Manlleu i amb el patrocini de nombroses empreses locals. A pocs dies per marxar, l’equip 10power i el centre ha volgut agrair totes les aportacions, imprescindible per a poder participar a la final.

Etiquetes:
Societat