26 d'abril de 2024

L'orgull en joc en el derbi entre el Manlleu i el Vic

Els dos equips arriben a l'enfrontament empatats a 48 punts a la classificació

Raimon Roma 11 de maig de 2018 a les 18:12
Imatge de l'últim derbi disputat al Municipal el 2013 | Raimon Roma

Aquest diumenge, a les 5 de la tarda, al Municipal d’Esports de Manlleu, es viurà el segon i últim derbi de la temporada, on manlleuencs i vigatans, sense objectius, es juguen l’orgull en un derbi que promet ser emocionant.


Tot i no haver res en joc a efectes classificatoris, Manlleu i Vic saben que el de diumenge no és un partit qualsevol. Els dos volen imposar-se en el gran partit d’Osona i tancar la part final de temporada amb millor regust de boca.


Els dos conjunts arriben amb els mateixos punts a la classificació, 48, encara que els manlleuencs afronten el duel després d’encadenar tres victòries consecutives i els vigatans, dues derrotes seguides. A la primera volta, Manlleu i Vic van empatar a un gol, amb dianes de l’ex manlleuenc Fredi i de Martí Soler pels homes entrenats per Jordi Salvanyà.


El tècnic dels groc i vermells tindrà una setmana més les baixes dels lesionats Martí Soler, Crivillé, Fran Gómez, Ezequiel i Èric Martínez, mentre que recupera Àlex Soler i el porter Iván González. De l’últim derbi al Municipal d’Esports ens hem de remuntar al 2013, en Copa Catalunya, quan Manlleu i Vic van empatar a dos gols.

Etiquetes:
Esports