25 d'abril de 2024

L'AEC Manlleu femení es proclama campió de lliga i puja a Preferent

Les manlleuenques van golejar el Seva per 0 a 5 i són campiones del grup 3 de Primera Catalana

E.G. 14 de maig de 2018 a les 10:27
Les jugadores del Manlleu van celebrar l'ascens a Seva | Fidel Buceta

Fins a l’última jornada va haver d’esperar l’AEC Manlleu femení per celebrar un ascens històric. L’equip necessitava una victòria per proclamar-se campió del grup 3 de Primera Catalana i fer-se així amb l’única plaça per pujar de categoria. I les manlleuenques no van tenir contemplacions: aquest diumenge van golejar el Seva per 0-5 i van segellar una gran temporada.


La victòria la van encarrilar per la via ràpida i, en gairebé només mitja hora de joc, ja anaven tres gols per davant, amb dianes d’Ivet Coll (min.3), Ariadna Llivina (min.25) i Carla Niubó (min.37). A la represa, amb el partit controlat i sense haver de patir, van ampliar l’electrònic Coll novament (min.50) i Ainara Leiva poc abans del final (min.88).


D’aquesta manera, el femení militarà per primera vegada a la història del club a Preferent. Això el situarà com el millor equip de la comarca, juntament amb el Vic Riuprimer, que aquesta temporada ha acabat a la tercera posició. La categoria equival a la Segona Divisió B masculina.

Etiquetes:
Esports