25 d'abril de 2024

Jordi Batriu és el nou president a Osona de la Joventut Nacionalista de Catalunya

Com a objectius es marca augmentar la militància, crear nous col·lectius locals i fer més visible la JNC

El Ter 8 de gener de 2009 a les 18:41
Militants de la JNC en l'assemblea comarcal que es va fer el 13 de desembre a Vic
La Joventut Nacionalista de Catalunya a la comarca d’Osona tenen nou president des de fa uns dies. El 13 de desembre es va fer l’assemblea comarcal per escollir el nou president. Jordi Batriu de Prats de Lluçanès serà el president comarcal de la JNC durant els pròxims dos anys.

Substitueix en el càrrec al torellonenc Jordi Rosell, després de quatre anys en el càrrec. Un dels primers objectius que s’ha plantejat és millorar la visibilitat de la JNC a la comarca tant a nivell comunicatiu com d’activitat de la pròpia formació.

D’altres objectius que es marca són augmentar la militància a Osona. En aquest sentit, considera que la JNC han de tenir més pes polític a Osona. A Catalunya, la JNC compten amb una vuitantena de regidors. Per aquest motiu, un altre objectiu és crear nous col•lectius locals de la formació nacionalista. Pròximament, Seva i Sant Boi de Lluçanès disposaran d’un grup local de les JNC. La formació pretén involucrar el jovent en l’àmbit polític.

La nova executiva de la JNC també va escollir el comitè executiu comarcal, que està format per Anna Seijas a la vicepresidència i a l’àrea d’Osona sud, Segimon Plans a l’àrea del Lluçanès, Jordi Rosell a la secrataria de militància i a l’àrea d’Osona nord, Joaquim Bohils a l’àrea de la Plana i a la secretaria de comunicació, i Mireia Tatjer a la secretaria de formació i universitats.
Etiquetes:
Política Municipal