26 d'abril de 2024

El CP Manlleu juvenil, campió d'Espanya després de superar el Vic a la final (5-8)

L'equip entrenat per Aleix Prims va guanyar amb molta autoritat la final

Raimon Roma 14 de maig de 2018 a les 17:19
Els membres de l'equip manlleuenc, celebrant el títol | Aleix Prims

La base del CP Manlleu no para de recollir èxits i reconeixements a la seva bona feina. Aquest passat cap de setmana va ser el torn per l’equip juvenil, que va guanyar el Campionat d’Espanya després de superar clarament el CP Vic a la final (5-8).

Els joves manlleuencs van marxar al descans amb un marcador favorable d’1 gol a 5, amb dianes de Roc Pujadas, que va fer quatre gols i Nil Gamissans. A la represa, el resultat encara es va ampliar més per l’equip entrenat per Aleix Prims, situant un contundent 1 a 8 al marcador davant els vigatans, amb gols d’Àlex Fernández, Biel Pujadas i Oriol Ramírez. En els últims minuts de partit el rival va maquillar el marcador.

Els manlleuencs també es van imposar a semifinals amb molta autoritat a l’Oviedo Roller, per 7 gols a 2 i a la fase de grups van fer ple de victòries davant el Rivas, Compañía de María i Mundaiz.