25 d'abril de 2024

Ester Tosar penjarà els patins a final de temporada

La portera del CP Manlleu fa un punt i a part a la seva trajectòria per motius personals i d'estudis

Raimon Roma 16 de maig de 2018 a les 18:15
Tosar s'abraça amb la seva companya Laura Barcons | Cris Arisa

Una de les grans referents al club manlleuenc durant els últims anys, Ester Tosar, ha anunciat que deixarà l’hoquei patins a final d’aquesta temporada. La portera, de 22 anys, ha pres aquesta decisió per motius personals i d’estudis.


Tosar va arribar al CP Manlleu l’any 2010 i des d’aleshores ha estat un referent i una de les millors jugadores dels equips femenins del club. Després d’una temporada a l’equip Sub 16, va contribuir a pujar amb el primer equip a OK Lliga la temporada 2011-2012.


La Copa de la Reina aconseguida el 2013 és el seu gran títol amb l’entitat manlleuenca, on ha acostumat, juntament amb les seves companyes, a mantenir l’equip sempre en la lluita pels títols, ja sigui l’OK Lliga o la Copa d’Europa, on fa dues temporades es van quedar amb la mel als llavis després de perdre la gran final davant el Voltregà.


Tosar decideix ara fer un punt i a part a la seva trajectòria esportiva i el CP Manlleu li vol rendir homenatge en l’últim partit a casa de la temporada, aquest dissabte davant el Vilanova (17.30h), animant a tothom que pugui que rendeixi el merescut reconeixement a la millor portera de la història del club.

Etiquetes:
Esports