26 d'abril de 2024

L'Escola de Música de Manlleu a la Trobada estatal de Guitarra Suzuki

Els alumnes van poder aprendre amb professionals de primer nivell

elter.net 17 de maig de 2018 a les 09:34
La trobada es va acabar amb un concert el diumenge passat | M.Guiteras

Manlleu va ser present a la 5a Trobada de Guitarra Suzuki a Alcalà de Henares el passat cap de setmana. Alumnes de l’Escola de Música van participar en una trobada d’àmbit internacional que va comptar amb la presència de professors que de l’estat espanyol. També hi va ser present el noruec Harald Söderberg, concertista i formador de professors en la metodologia Suzuki, fundador de la Associació Noruega del mètode Suzuki.


Van ser dos dies de treball conjunt entre alumnes, professors i pares. El curs va combinar les classes individuals i col·lectives per nivells, tallers de percussió, teatre, activitats per a nens i una xerrada pels pares a càrrec del mateix Söderberg. Les classes es van realitzar a les aules de música de la Universitat d’Alcalà de Henares i a l’Auditori de l’escola.


Per tancar la trobada el diumenge es va fer el concert final per orquestra de guitarres a càrrec dels alumnes del curs. Es va poder escoltar el repertori del mètode en els diversos nivells, a més de l’estrena de dues obres fetes expressament per aquest curs.

Etiquetes:
Cultura