25 d'abril de 2024

El CP Manlleu B queda eliminat de la fase d'ascens per incompareixença

Quatre jugadors del CP Manlleu, preseleccionats pel Campionat d'Europa Sub 20

Raimon Roma 17 de maig de 2018 a les 17:44
El CP Manlleu B ja ha acabat la temporada | FCP

El filial del CP Manlleu va dir el passat cap de setmana adéu a les seves opcions de pujar a Primera Estatal. Ho va fer després de no presentar-se en el segon partit de semifinals a la pista del Juneda, que va accedir directament a la final. No van jugar per manca de jugadors.


El duel a territori lleidatà s’havia de disputar el passat diumenge, però el conjunt local va decidir avançar-lo a dissabte fet que va trastocar radicalment els plans del Manlleu. El mateix dissabte, el primer equip jugava un partit clau contra l’Alcobendas, necessitant jugadors del filial i els juvenils, que podrien haver jugar davant el Juneda, es trobaven a Madrid, on s’acabarien proclamant campions d’Espanya.


L’equip de Jordi Garcia no disposava de jugadors i, fins i tot, no tenien porter, pel què van decidir no presentar-se i esperar la resolució del Comitè de Competició, que acabaria sancionant als osonencs amb la pèrdua de l’eliminatòria de semifinals.


Quatre jugadors del CP Manlleu, preseleccionats pel Campionat d’Europa Sub 20


Pol Molas, Nil Gamissans i Roc i Biel Pujadas han estat cridats pel seleccionador espanyol Sergi Macià per entrenar-se al CAR de Sant Cugat a finals de maig. Els quatre jugadors del CP Manlleu formen part de la preselecció per disputar el Campionat d’Europa Sub 20 que es celebrarà el proper mes de setembre a Portugal. Amb quatre, el club manlleuenc és el que més jugadors aporta en aquesta llista de la selecció espanyola.

Etiquetes:
Esports