24 d'abril de 2024

Al CP Manlleu només li val la victòria en la visita a Tordera

Els de Jefa Rovira són quarts, amb els mateixos punts que el tercer, quan només queden dues jornades

Raimon Roma 18 de maig de 2018 a les 18:21
Darrer desplaçament de la temporada pels manlleuencs | CP Manlleu

Queden només dos partits perquè acabi la Primera Divisió Estatal i el CP Manlleu manté totes les opcions per acabar pujant a OK Lliga. Això sí, no depèn d’ell mateix. Necessita, com a mínim, guanyar els dos duels que queden i esperar que en un d’ells l’Alcobendas no guanyi.


El conjunt madrileny, que la setmana passada empatava a territori manlleuenc (3-3), és l’equip que està a la tercera posició, que donaria l’ascens a la màxima categoria. Té 39 punts, els mateixos que un Manlleu que ha de guanyar sí o sí a Tordera aquest dissabte (19:45h) per mantenir totes les opcions.


És el darrer desplaçament de la temporada i el conjunt entrenat per Jefa Rovira confiar en sumar els tres punts per arribar a l’última jornada amb totes les opcions d’acabar tercer. Aleshores, la setmana que ve, jugaran contra un altre club que ja ho té tot decidit, el Sant Cugat, que és nou equip d’OK Lliga.


Els manlleuencs necessiten guanyar els dos partits i esperar que l’Alcobendas no en guanyi un. Els madrilenys no tenen un calendari fàcil, ja que aquest cap de setmana reben els campions, el Calafell i en set dies visiten el Mataró, que si és capaç de guanyar aquest cap de setmana arribarien a aquest últim duel amb alguna opció d’ascens.


El desenllaç de la Primera Divisió ja està aquí i els osonencs confien en recuperar la màxima categoria estatal per tercera vegada a la seva història.

Etiquetes:
Esports