27 d'abril de 2024

Més de 900 peces de roba intercanviades durant el Mercat d'Intercanvi de Manlleu

En total 173 persones van participar a la iniciativa i es van recollir més de 1.000 peces de roba

elter.net 20 de maig de 2018 a les 11:13
Mercat d'Intercanvi de Roba a Manlleu, maig 2018 | elter.net

Entre els dies 24 d'abril i 8 de maig Temps x Temps va tornar a obrir el Mercat d’Intercanvi de Manlleu que va celebrar la seva 14a edició. Totes aquelles persones interessades van poder portar les seves peces de roba als sis punts de recollida habilitats per intercanviar-les.  

Enguany, es van celebrar dos mercats: un d’infantil el divendres 11 de maig a l’Escola Bressol Colors, amb roba i complements per a infants de 0 a 6 anys, i un altre de general per a totes les edats el dissabte 12 de maig a l’Antiga Cooperativa.

En total 173 persones van participar a la iniciativa portant roba; es van recollir més de 1.000 peces i se’n van intercanviar unes 900. En aquesta edició hi ha hagut un increment tant de les persones que han portat roba com del número de peces intercanviades.

Pel que fa a les peces sobrants, aquest any no aniran directament al Rober Solidari de Manlleu com es feia normalment, sinó que es farà una edició especial d’intercanvi el diumenge 3 de juny en el marc de la Festa de l’Aprofitament. 

Etiquetes:
Societat