26 d'abril de 2024

El Fotoprix Vic inicia la segona volta a Cassà amb l'objectiu d'aconseguir el subcampionat

L’equip vigatà només ha patit una derrota a la Superdivisió femenina i està mantenint un gran nivell a la lliga

El Ter 9 de gener de 2009 a les 10:43
Sara Ramírez està rendint a un alt nivell aquesta temporada
El Fotoprix Vic torna a la lliga aquest cap de setmana. Ho farà diumenge a la pista del Cassanenc en el primer partit de la segona volta a la Superdivisió femenina. Un rival difícil i que arriba al partit amb un nou fitxatge que posarà les coses difícils a les jugadores vigatanes. Miquel Duran, tècnic de l’equip vigatà, creu que és un rival perillós.

El partit arriba just després de la derrota contra el Cartagena el dia de Sant Esteve. L’equip vigatà, de moment, només ha patit una derrota a la Superdivisió femenina i està mantenint un gran nivell a la lliga. L’objectiu de l’equip vigatà és aconseguir la segona posició. Segons Miquel Duran, 'guanyar el títol seria quasi un miracle' perquè per davant hi ha el Cartagena, 'el millor equip d'Europa'.

Fins ara, a banda de la derrota amb el Cartagena, el Fotoprix Vic ha guanyat els partits amb una mitjana de 4 a 1 favorable. L’equip ha rendit molt bé a la lliga, però va fracassar en la competició europea, ja que no va arribar als vuitens de final de l’Ettu Cup. Un dels grans objectius de l’equip és intentar guanyar la Copa de la Reina, que es disputa els pròxims 24 i 25 de gener.
Etiquetes:
Esports