25 d'abril de 2024

Es presenta el Catàleg d'activitats educatives per als centres docents de Manlleu

Enguany s'hi afegeix també el Programa educatiu en Economia Social i Solidària

elter.net 20 de maig de 2018 a les 14:12
Presentació del Catàleg d'activitats educatives per als centres docents de Manlleu | elter.net

Aquesta setmana s’ha presentat a l’Ajuntament de Manlleu, i davant dels responsables educatius, el Catàleg d’activitats educatives per als centres docents per al curs 2018-2019.


El catàleg recull un seguit d’activitats i recursos pedagògics que l’Ajuntament de Manlleu, conjuntament amb altres serveis públics, ofereix a tots els centres educatius de la ciutat per complementar i donar suport als continguts que es treballen a l’escola. L’oferta està dirigida a tots els nivells educatius i consta d’un total de 156 activitats.


Enguany, com a novetat i de manera complementària, s’ha presentat també el Programa educatiu en Economia Social i Solidària (ESS), elaborat per Suara Cooperativa per encàrrec de l’Ajuntament de Manlleu. Es tracta d’una eina que es troba al servei del personal docent i que té com a objectiu donar a conèixer les competències a assolir per a cada edat concreta (dels 3 als 16 anys) i amb els recursos formatius existents. Tot això fonamentat en els principis i valors estipulats per l’ESS.      


En l’elaboració d’aquest catàleg hi participen l’àrea de Promoció Social i Personal, Salut Pública i Consum, l’àrea de Serveis Territorials i Medi Ambient, el Pla de Gestió de la Diversitat, la Policia Local, l’àrea de Serveis a les Persones i Promoció Econòmica i l’àrea d’Organització, Persones i l’Administració Electrònica. També hi col·laboren els serveis públics següents: Mossos d’Esquadra i l’ABS de Manlleu amb el Programa Salut i Escola de la Generalitat de Catalunya.


Tots els documents que integren el programa educatiu en ESS, així com també el Catàleg d’activitats educatives, es poden descarregar a la pàgina web de l’Ajuntament de Manlleu a través del següent enllaç: http://www.manlleu.cat/viure/educacio/cataleg-d-activitats.htm

Etiquetes:
Cultura