27 d'abril de 2024

Grups de naturalistes fan parada a Osona

Manlleu col·labora en l'organització del 3r Bioblitz a Tavèrnoles

elter.net 24 de maig de 2018 a les 09:47
Els grups d'experts identificaran el màxim nombre d'organismes de l'entorn | elter.net

El Bioblitz és una trobada per descobrir elements de la natura iniciat el 1996 als Estats Units i que fa uns quants anys promou el Museu de Ciències Naturals de Barcelona. Durant 24 hores, naturalistes experts en grups biològics de flora i fauna prenen mostres, fan fotografies i identifiquen el màxim nombre d’organismes d’un espai singular, ajudats per voluntaris. La 3a edició serà aquest dissabte a l’espai natural de Pla de Savassona a Tavèrnoles.


El Bioblitz reunirà científics, naturalistes, estudiants, i voluntaris, amb formació prèvia o sense i de qualsevol edat, que portaran a terme el treball de camp conjuntament. Les activitats seran obertes i els voluntaris podran afegir-se a les sortides que prefereixin; n’hi haurà de diferents temes: vegetació, anellament d’ocells, mamífers, peixos, amfibis, papallones diürnes, orquídies, macroinvertebrats i libèl·lules i ratpenats.


La sortida tindrà un segell manlleuenc important, perquè hi col·laboren el Centre d'Estudis dels Rius Mediterranis, el Museu del Ter i el mateix Ajuntament, a més del Grup de Naturalistes d'Osona.

A les activitats hi poden participar persones de totes les edats | elter.net

Etiquetes:
Societat