25 d'abril de 2024

Manlleu se suma a la Setmana Sense Fum

Salut Pública i Creu Roja instal·laran una carpa davant del Mercat Municipal i a la Plaça Fra Bernadí amb un Photocall

elter.net 24 de maig de 2018 a les 11:07
Els fumadors se solen concentrar a les terrasses dels bars | elter.net

Els fumadors que vulguin deixar el tabac tenen una bona excusa per fer-ho a partir d’aquest divendres amb l’inici de la 19a Setmana Sense Fum, que aquest any té com a lema “Viu a sac, sense tabac”. Manlleu s’hi suma un any més i acollirà activitats de sensibilització i de reivindicació d’un ambient lliure de fum.


El Servei de Salut Pública, amb la col·laboració de voluntaris de la Creu Roja, instal·larà dissabte i dilluns una carpa davant del Mercat Municipal i a la Plaça Fra Bernadí. Allà hi haurà un Photocall, on es podrà fotografiar-se amb una persona disfressada de cigarreta reivindicativa, i es podrà participar en un gest simbòlic de deixar una cigarreta en una urna.


Les activitats al voltant de la Setmana Sense Fum se sumaran a altres accions més habituals: tallers de prevenció del consum de tabac als centres educatius, activitats informatives i d’assessorament per deixar de fumar al CAP i la instal·lació de plaques d’espais sense fum.


Els organitzadors animen a compartir imatges de la campanya a Facebook, Twitter o Instagram amb les etiquetes #ssfcat18 i #unfollowtabac.

Cartell de l'esdeveniment | Ajuntament de Manlleu

Etiquetes:
Societat