26 d'abril de 2024

Quines extraescolars s'oferiran al curs que ve a Manlleu?

Es publica el catàleg complet de primària i les Ampa en mostraran algunes activitats dissabte a Dalt Vila

E.G. 24 de maig de 2018 a les 12:07
Els alumnes ja poden consultar quines extraescolars ofereixen els centres de Manlleu | elter.net

Les Associacions de mares i pares d’alumnes (Ampa) de Manlleu surten al carrer aquest dissabte per descobrir el catàleg d’activitats extraescolars que oferiran els centres de la ciutat pel curs 2018/19 dirigides als alumnes de parvulari i primària. De 5 a 7 de la tarda en mostraran a la Plaça Dalt Vila algunes de les activitats.


El catàleg, que ja es pot consultar a internet, té la peculiaritat que per primera vegada està organitzada per activitats -i no per centres-, amb la idea que els alumnes puguin apuntar-se a altres escoles si així ho prefereixen. Estan classificades per temes: destacades, esport, art, idiomes i tecnologies. De cadascuna, el catàleg inclou informació sobre l’Ampa organitzadora, el preu, les edats recomanades, el dia i l’hora i el lloc on es porta a terme l’activitat.


Hi ha implicades l’Escola Casals-Gràcia, la Pompeu Fabra, el Puig-Agut, la Quatre Vents, el Vedruna i l’Escola Municipal de Música. El catàleg també té en comú que les activitats es faran unificadament a ¼ de 6 de la tarda, just després d’acabar classes.


Les extraescolars començaran l’1 d’octubre i hi ha temps per apuntar-se fins al 21 de setembre. Tant el catàleg que s’ha elaborat com la mostra de dissabte s’ha tirat endavant sota el paraigües de la Xarxampa.


Consulta el catàleg d’extraescolars pel curs 2018/19

Cartell de l'esdeveniment d'aquest dissabte

Etiquetes:
Societat