23 d'abril de 2024

El CP Manlleu pujarà a OK Lliga si supera el Sant Cugat i l'Alcobendas no guanya

Aquest dissabte es decideix el desenllaç de la competició més igualada dels últims anys

Raimon Roma 24 de maig de 2018 a les 17:15
Últim i decisiu duel de la temporada | CP Manlleu

Última oportunitat perquè el CP Manlleu aconsegueixi puja per tercera vegada a la seva història a la màxima categoria de l’hoquei estatal. El conjunt entrenat per Jefa Rovira no depèn d’ell mateix, però manté totes les opcions d’aconseguir l’ascens a OK Lliga.


La combinació, tot i dependre d’un altre partit, és senzilla. Els manlleuencs necessitant guanyar el seu partit davant el Sant Cugat i esperar que l’Alcobendas, actual tercer classificat, no guanyi en el seu desplaçament a la pista del Mataró. Com que és l’última jornada de lliga i tant per pujar com per baixar encara hi ha coses a decidir, hi haurà horari unificat. El partit a Manlleu, Mataró i la resta de pavellons es disputaran aquest dissabte a les 8 del vespre.


Pel què fa els interessos del Manlleu, rep un Sant Cugat que fa dues jornades ja es va assegurar pujar a l’OK Lliga i, per tant, a efectes classificatoris no es juga res. El partit no es preveu fàcil encara que l’ambició i el premi que pot aconseguir el club osonenc és molt gran. Per la seva banda, l’Alcobendas visita el Mataró, que la setmana passada va empatar a Getxo i va dir adéu a qualsevol opció d’ascens.


El partit entre el Manlleu i el Sant Cugat el podreu seguir en directe a Ràdio Manlleu, amb la retransmissió de David Osa i Enric Gil i amb connexions també a Mataró, per seguir el resultat de l’Alcobendas, amb connexions amb els companys de Ràdio Mataró.

Etiquetes:
Esports