26 d'abril de 2024

Tirolines i ponts penjants en un Bosc d'Aventura al Passeig del Ter

La primera decisió del Consell Municipal de la Infància de Manlleu ja és una realitat

E. Gil 25 de maig de 2018 a les 10:17
Cartell de l'activitat | Ajuntament de Manlleu
La presentació de l'activitat es va fer aquest dijous justament a l'espai on es desplegarà l'activitat | R.Roma

Els nens i nenes de Manlleu poden gaudir de la primera activitat impulsada pel Consell Municipal de la Infància. Es tracta d’un Bosc d’Aventura, que estarà situat al parc del costat del camp de futbol de l’AEC Manlleu i s’obrirà entre aquest divendres i dissabte. Hi hauran dues tirolines i diversos ponts penjants per on podrà passar la canalla d’entre 10 i 14 anys. Ambdues activitats seran gratuïtes.

Aquest és el resultat de l’encàrrec que l’alcalde i la regidora de Participació van transmetre als regidors i regidores infantils la passada tardor. Havien de decidir a què volien dedicar una partida de 5.000 euros destinada a pressupostos participatius infantils, tot fent propostes de millora del passeig del Ter.

D’entre les 17 iniciatives que van sortir, la que va obtenir més suports va ser aquesta activitat d’aventura.

Constitució
A l’octubre de 2017 es va constituir aquest Consell Municipal de la Infància amb la idea d’establir un espai estable de participació i diàleg amb els nens i nenes de la ciutat. Està format per una alumne-representant de cadascuna de les línies de 6è de primària de totes les escoles de la ciutat i es reuneix un cop cada dos mesos.

Ara el Consell ja està treballant en generar noves propostes de cara a la Festa Major, sobretot que puguin ser interessants per persones de les seves franges d’edat.

Etiquetes:
Societat