26 d'abril de 2024

ManlleuActua comparteix un «Berenar amb en Peyu»

El certamen, que se celebrarà el dissabte 2 de juny, ja escalfa motors

elter.net 25 de maig de 2018 a les 11:30
L'humorista Peyu i el director de teatre Joan Roura, conversant amb els voluntaris | C.Navarro GFM

Un grup de voluntaris joves del ManlleuActua aficionats al teatre d’entre 12 i 21 anys van berenar aquest dijous amb l’actor i humorista Peyu al Manlleuet. Una trobada per escoltar l’experiència de tot un professional de l’escena, acompanyat pel director del certamen i també bon coneixedor del món teatral, Joan Roura.

Tot plegat en el marc del ManlleuActua, que se celebrarà dissabte que ve, 2 de juny, en diversos espais de la ciutat i comptarà amb quatre espectacles (de Girona, Granollers, Vic i Manlleu), una lectura dramatitzada, un taller d’escriptura teatral, una mostra de llibres de teatre i un dinar.

Prèvia
Abans, però, encara hi hauran altres activitats. Dilluns que ve tres escoles de la ciutat acolliran representacions de teatre: l’Escola Puig-Agut (amb l’espectacle “Diàlegs”), l’Escola Quatre Vents (amb “Una tarda de cine”) i l’Escola El Carme Vedruna (amb “A Day at the Beach”, espectacle en anglès). Els alumnes assistiran a les obres presentades per les altres escoles i compartiran les seves experiències teatrals.

A més, a partir del mateix dilluns i fins al 9 de juny la Biblioteca Municipal acollirà una Mostra de llibres de teatre.

Consulta la programació del ManlleuActua

El berenar es va fer al Manlleuet, aquest dijous | C.Navarro GFM

Els assistents són aficionats al teatre | C.Navarro GFM

Programa del ManlleuActua

Etiquetes:
Cultura