26 d'abril de 2024

El CP Manlleu guanya però es queda a les portes de l'OK Lliga

El club acomiada el capità Adrià Ballart amb tots els honors

E.G. 28 de maig de 2018 a les 09:47
Ballart, Prato i Mangas s'acomiaden de l'afició | D.Osa

El CP Manlleu va complir i va golejar (8-2) sense compassió aquest dissabte un dels equips més potents de la lliga, el Sant Cugat. Però la victòria no va ser suficient per aconseguir el preuat ascens a l’OK Lliga, perquè havia d’anar acompanyada d’una punxada de l’Alcobendas que no va arribar. Els madrilenys també van fer els deures i van guanyar el seu partit a la pista del Mataró (1-3).

Els de Jefa Rovira van acomiadar la temporada, però, de la millor manera: amb una victòria (més patida del que indica el resultat) i amb la sensació que els joves de la casa pugen amb molta força.

La mala notícia, però, és la marxa de tres homes clau que obligarà a recompondre l’equip: primer, el capità Adrià Ballart, que s’incorporarà a les files del CP Voltregà i que va emocionar-se en el petit homenatge que va rebre al final de l’enfrontament; i després, Marc Prat “Prato” i Aniol Mangas. El dubte ara és si el club optarà per suplir-los amb fitxatges o es quedarà amb nois del club.

El CP Manlleu, de fet, gaudeix d’una de les millors bases del país. Tanmateix, això pot ser una arma de doble tall que el club haurà d’afrontar a curt i mitjà termini si no aconsegueix l’ascens a l’OK Lliga. El perill és que es converteixi en una mena de planter on es formin els jugadors per després marxar a altres equips que militin a la màxima divisió.

Femení
El CP Manlleu femení, per la seva banda, va imposar-se a Las Rozas per 0-3 en l’últim partit de la temporada i va certificar el subcampionat de l’OK Lliga femenina, per davant del Voltregà. D’aquesta manera, també s’ha assegurat poder disputar la Copa d’Europa la temporada que ve.

Etiquetes:
Esports