23 d'abril de 2024

El Cadet de l'AEC Manlleu aconsegueix l'ascens a Divisió d'Honor

Els manlleuencs queden campions de Lliga i assoleixen la màxima categoria per tercera vegada a la història

Raimon Roma 28 de maig de 2018 a les 17:59
L'equip manlleuenc celebrant l'ascens a la gespa | AEC Manlleu

L’AEC Manlleu i el seu futbol base estan d’enhorabona. Si aquesta temporada ja ha estat històrica pel club amb l’ascens del Femení a Preferent, aquest cap de setmana el Cadet ‘A’ va aconseguir pujar de Lliga i la temporada que ve jugaran a la màxima categoria, Divisió d’Honor.


El conjunt entrenat per Roger Casas i David Gibaja es va imposar a l’última jornada al Palamós (5-0) i van quedar campions de Lliga. Només el primer classificat tenia el dret d’ascendir i ho van aconseguir després d’una brillant trajectòria durant tota la temporada. És la tercera vegada de la història del club que un equip Cadet aconsegueix l'ascens a aquesta categoria, en la darrera ocasió, la temporada 2012-2013.


Només han perdut tres partits en tota la temporada i el Granollers ha estat l’únic equip capaç de lluitar amb els osonencs per aquest preuat ascens. Aquest passat diumenge, amb una còmode victòria davant el Palamós, amb doblet de Mateu Codinach i dianes de Pius Quer, Marc Roquet i un altre en pròpia porteria dels gironins, el Cadet del Manlleu va cantar victòria i un ascens lògicament celebrat amb una gran alegria.


En clau futbol base, l’Aleví ‘E’ també va aconseguir coronar-se campió. En aquest cas del grup 14 de Tercera Divisió, en una categoria on només han cedit un empat i una derrota en tota la temporada.

Etiquetes:
Esports