23 d'abril de 2024

Albert Generó s'adjudica la segona edició de la Cursa del Montseny

El manlleuenc va recórrer els 10 quilòmetres de la prova amb un temps de 38 minuts i 23 segons

elter.net 29 de maig de 2018 a les 16:55
Generó, al lloc més alt del podi | Cervesa del Montseny

Sant Miquel de Balenyà va ser l’escenari de la segona edició de la Cursa de la Cervesa, organitzada per l’empresa “Cervesa del Montseny” i el guanyador va ser l’atleta manlleuenc dels Apòstols de Bacus, Albert Generó.

Generó va recórrer els 10 quilòmetres de la competició amb un temps de 38 minuts i 23 segons, amb 1 minut i 5 segons de marge respecte el segon classificat i gairebé 2 minuts menys que el tercer. Van ser prop de 800 participants que van córrer una cursa en la qual hi havia molt poc desnivell i els guanyadors ho van demostrar amb un ritme molt alt.

Albert Generó, regidor de la CUP a l’Ajuntament de Manlleu, va estar al capdavant en tot moment i va ser el primer en fer els tasts de les diferents cerveses de l’empresa, que eren els avituallaments pels corredors. Una curiositat que va fer diferent una cita atlètica que amb només dues edicions promet ser una de les importants a la comarca als propers anys.