26 d'abril de 2024

«Pedalant endins», el nou disc de Júlia Arrey i Marcel Lázara

El nou treball de la manlleuenca amb l'exTxarango és fruit d'un viatge de dos anys pel Brasil

elter.net 30 de maig de 2018 a les 10:58
Arrey i Lázara signen un disc molt especial | Facebook Marcel Lázara i Júlia Arrey

La cantant de Manlleu Júlia Arrey va publicar la setmana passada el primer disc conjunt amb l’exmembre de Txarango, Marcel Lázaro, conegut popularment com a “Tito”. Es diu “Pedalant endins” i es pot escoltar complet al seu canal de youtube. El treball és el resultat d’un viatge de dos anys que van fer pel Brasil en bicicleta i inclou peces en català, castellà i portuguès.

El disc també es pot comprar per internet i els músics ja han avançat que destinaran tots els beneficis a l’associació brasilera sense ànim de lucre Olha o Chico, que treballa per a la preservació mediambiental en defensa el "Velho Chico", el segon riu més gran del Brasil després de l'Amazones. De fet, una de les cançons del disc es diu “Olha o Chico” i està interpretada conjuntament amb membres del col·lectiu.

Parada a Manlleu
Júlia Arrey i Marcel Lázara han donat a conèixer on faran els primers concerts de presentació del disc i, la tercera parada, serà a Manlleu. Concretament el divendres 15 de juny a l’escenari de la terrassa de l’Ateneu i les entrades -a 8 euros- ja estan a la venda.

La portada del disc

Etiquetes:
Cultura