25 d'abril de 2024

Nara López, Adrià Ballart i Jefa Rovira, moviments al CP Manlleu

La gurbetana torna a la que va ser casa seva i el sènior masculí prescindeix de l'entrenador

Raimon Roma 1 de juny de 2018 a les 18:26
Nara López tornarà a vestir els colors manlleuencs | FEP

Tot just ha finalitzat la temporada i els moviments als primers equips del CP Manlleu comencen a donar-se. La direcció esportiva ha començat a prendre les primeres decisions de cara una temporada 2018-2019 que promet emocions fortes tant en el masculí com el femení.


Pel què fa a l’equip dirigit per Arnau Casanovas, la propera temporada tornarà a comptar amb una jugadora que ja va brillar en la seva primera etapa al club. Es tracte de la gurbetana Nara López, que tornarà a posar-se la samarreta groc i vermella després de jugar dues temporades al CP Voltregà.


Al conjunt masculí, la principal novetat és que Jefa Rovira no continuarà entrenant l’equip el proper curs. El club ha decidit prescindir dels seus serveis després de quedar-se a les portes de l’ascens a l’OK Lliga i busca renovar-se per aconseguir aquest desitjat objectiu. Pel què fa a jugadors, a les baixes ja conegudes d’Aniol Mangas i Marc Prat també s’hi suma Adrià Ballart, que ja va ser homenatjat en el darrer partit de lliga i que aquesta setmana ha oficialitzat el seu fitxatge pel CP Voltregà i jugarà a la màxima categoria de l’hoquei estatal.

Etiquetes:
Esports