23 d'abril de 2024

Es constitueix el grup de treball d'ajuntaments del programa «Magnet, aliances per a l'èxit educatiu»

El programa, sota l'impuls de la Diputació de Barcelona, té per objectiu garantir una oferta educativa de qualitat

elter.net 3 de juny de 2018 a les 18:05
Grup de Treball del programa "Magnet, aliances per a l'èxit educatiu" | Diputació de Barcelona

Aquesta setmana s’ha constituït, a la Diputació de Barcelona, el Grup de Treball dels ajuntaments del programa “Magnet, aliances per a l’èxit educatiu” integrat inicialment pels ajuntaments de Manlleu, Montcada i Reixac, Rubí, Sabadell, Santa Coloma de Gramenet i Terrassa.


En aquesta trobada també s’ha aprovat el Pla de treball per aquest 2018. La idea és organitzar trobades els mesos de juliol, octubre i novembre per tal de complir els objectius pactats: compartir criteris en la implementació del programa en cadascun dels municipis, aprendre coneixements en la lluita contra la segregació escolar, analitzar els impactes i aprenentatges magnet i intercanviar experiències d’èxit tant en l’acompanyament als centres magnet com en l’escolarització equilibrada. 


El programa promou una innovació profunda en els centres educatius per reduir la segregació escolar i garantir una oferta educativa de qualitat per a tot l’alumnat. Això s’aconsegueix a través de l’aliança que estableixen cadascun dels centres educatius  amb una institució cultural o científica que els acompanyarà durant 3 anys en el desenvolupament del projecte d’innovació que transformarà el seu projecte educatiu amb un enfoc metodològic més globalitzat.


          

Etiquetes:
Ràdio Manlleu