27 d'abril de 2024

Anna Casarramona torna al CP Manlleu

El conjunt d'Arnau Casanovas també incorpora María Díez i la portera Uxue Otegi en una plantilla de luxe

E. Gil 4 de juny de 2018 a les 10:47
Anna Casarramon i María Díez són dues de les millors jugadores d'hoquei del continent | FEP

El CP Manlleu femení tindrà la temporada que ve una plantilla estel·lar. Anna Casarramona i María Díez “Peke”, ambdues fins ara a les files de l’Hostelcur Gijón, s’incorporaran al conjunt entrenat per Arnau Casanovas, que també ha anunciat el relleu d’Ester Tosar a la porteria: la basca Uxue Otegi. A elles s’hi ha d’afegir el retorn de Nara López.

D’aquesta manera s’ha resolt una de les grans incògnites del “mercato” de l’hoquei femení, després que Casarramona i Díez anunciessin el seu adéu a l’equip asturià. La manlleuenca torna després de passar els dos últims cursos a Gijón, en què ha sumat 21 gols en la primera temporada i 26 en la segona, i haver aixecat dues OK Lligues i una Copa d’Europa.

La seva companya, “Peke”, tot un referent a Gijón, on també ha lluït el braçal de capitana, ha estat la màxima golejadora de la categoria diverses vegades; la última, la temporada 2016/17 amb 50 gols.

Portera
Uxue Otegi, que farà aquesta temporada 19 anys, arribarà procedent del Santutxu Hockey Taldea i canviarà Bilbao per Manlleu, on ja va passar alguns dies de pretemporada entrenant amb l’equip l’estiu de 2016.

Els quatre fitxatges poden marcar sens dubte el rumb de la temprada que ve, amb una plantilla que pot aspirar a tot.

Etiquetes:
Esports