24 d'abril de 2024

Més de 1.500 persones passen pel sopar groc de Manlleu

Núria Guillaumes llegeix una carta del president de l'ANC, Jordi Sánchez, escrita per l'ocasió

elter.net 4 de juny de 2018 a les 12:20
Una germanor va sopar a la Plaça Fra Bernadí en benefici als presos i exiliats polítics | C.Navarro GFM

La Plaça Fra Bernadí va esdevenir un clam per demanar la llibertat dels presos polítics i el retorn dels exiliats aquest dissabte, en un dels actes polítics més multitudinaris que es recorden a Manlleu. Més de 1.500 persones, entre sopar i concerts, van es van acostar a un esdeveniment que va comptar amb la presència de Laura Masvidal, la dona de Joaquim Forn, exconseller d’Interior.


En total es van vendre uns 1.400 entrepans de botifarra, cosa que representen 14.000 euros, tots els beneficis dels quals es destinaran a l’Associació Catalana pels Drets Civils, una entitat creada per les famílies dels presos i exiliats polítics com a plataforma d’actuació conjunta. Un dels moments més emotius es va viure quan la manlleuenca Núria Guillaumes va llegir una carta del president de l’ANC, Jordi Sánchez, escrita especialment per l’ocasió.


Abans del sopar, l’activista del moviment per a la pau, Martí Olivella, va oferir la xerrada “De l’1-O a la República des de la no-violència” al Pop-up Express. Després, la vetllada va estar amenitzada pels concerts de La Diminuta, Guillem Roma, Rúpits, Sixtus acústic i PD Bengala.

Etiquetes:
Política Municipal