25 d'abril de 2024

Aquest dissabte comença el VIII Torneig Capital del Ter de futbol

Durant dos caps de setmana més de 80 equips passaran pel Camp Municipal d'Esports

Raimon Roma 7 de juny de 2018 a les 17:27
Els guanyadors aixecaran una copa a la llotja presidencial | Torneig Capital del Ter

El proper dissabte 9 de juny es dona el tret de sortida a la vuitena edició del Torneig Capital del Ter. El torneig més important de la Catalunya central i un dels més importants de Catalunya, que comptarà amb la presència de més de 80 equips i 900 futbolistes.


Aquests passaran per les instal·lacions manlleuenques per viurà quatre dies molt intensos on es respirarà futbol per tots els costats. Aquest dissabte 9 de juny serà el torn dels equips prebenjamins. El diumenge, 10 de juny, dels benjamins, mentre que en una setmana, el cap de setmana del 16 i 17 de juny, serà el torn dels alevins i els infantils.


Durant tots els dies que duri de torneig en les diferents categories hi haurà partits de futbol des de les 9 del matí fins les 7 de la tarda i tots els equips podran guanyar un premi sigui a la categoria or, plata o bronze, estimulant que els conjunts més fluixos també puguin aixecar una copa. També es disputarà una competició en format 'Batalla' entre porters, una de les novetats enguany. 

Etiquetes:
Esports