26 d'abril de 2024

El CB Manlleu perd la categoria

Els de Fran Vázquez cauen derrotats davant del Corbera (62-73) i baixen a Territorial

E. Gil 11 de juny de 2018 a les 11:55
Tot i la derrota, l'equip manlleuenc va lluitar fins al final | CB Manlleu

El factor pista no va ser suficient per decantar la balança a favor del CB Manlleu que va veure com aquest diumenge el CB Corbera el superava per onze punts de diferència, 62 a 73, i li prenia la plaça del Grup 8 de Tercera Catalana. El conjunt manlleuenc va lluitar fins al final, però el desencert en atac i els triples visitants el van condemnar al descens a Territorial.

Com en tota la sèrie, l’enfrontament va ser disputat i els dos equips van tenir les seves ratxes. Els del Llobregat, però, sempre van anar per davant i gairebé des de l’inici van gestionar un avantatge de 10 punts. Les faltes, a més, van castigar els interiors manlleuencs, Mundet i Kobe.

Els millors moments es van viure des de la defensa, especialment quan els de Fran Vázquez van saber aturar el millor jugador del Corbera, M. Puig. Va ser quan es van acostar més a l’electrònic: al final del segon quart, amb una defensa zonal, i a l’últim quart del partit.

De fet, en una empenta final col·lectiva el Manlleu va estar a punt de capgirar la situació i es va situar a només dos punts, amb aportacions de Rifà, Isern i Kobe. Però llavors, a falta de quatre minuts pel final, el visitant Puig es va vestir de botxí per clavar dos triples i nou punts consecutius que van allunyar la remuntada i van donar el cop decisiu al matx.