26 d'abril de 2024

Jordi Devesa es converteix en el nou entrenador del Manlleu femení

Dirigirà l'equip sènior en el debut històric a Preferent de la propera temporada

Raimon Roma 12 de juny de 2018 a les 19:43
Jordi Devesa ja ha dirigit alguns entrenaments de l'equip | Raimon Roma

El torellonenc Jordi Devesa ha estat presentat com a nou entrenador de l'AEC Manlleu femení. Arriba procedent del FC Pradenc i substitueix Dani Martínez, que aquesta temporada ha aconseguit pujar amb l'equip a Preferent per primera vegada a la història del club. Devesa agafa les regnes de l'equip i es mostra "optimista" i "molt motivat" per aquest nou repte que se li presenta.


El nou entrenador del sènior ha entrenat el conjunt de Prats de Lluçanès les dues últimes temporades i anteriorment es va fer càrrec del Torelló, recentment fundat. Fa sis anys que entrena equips femenins encara que abans ho havia fet en altres categories de futbol base.


Agafarà un Manlleu que jugarà la temporada que ve a Preferent, tercera categoria del futbol femení i mantindrà la base de jugadores que han portat al conjunt manlleuenc fins aquí. Jordi Devesa, que va assegurar que ja són 12 o 13 les jugadores de l’any passat que seguiran, ja ha estat entrenant a l'equip les últimes sessions d’entrenament i a la penúltima setmana d'agost està previst que comencin els entrenaments.

Etiquetes:
Esports