26 d'abril de 2024

Júlia Arrey i Marcel Lázara presenten «Pedalant endins» a l'Ateneu

La manlleuenca i l'ex de Txarango ofereixen divendres el primer concert del nou disc a Osona

elter.net 13 de juny de 2018 a les 12:26
Lázara i Arrey, en una imatge promocional | elter.net

Després de dos discos i centenars de concerts amb Txarango, Marcel Lázara va decidir canviar d’aires i, al costat de la manlleuenca Júlia Arrey, van viatjar dos anys pel Brasil en bicicleta. Hi van viure un creixement personal i unes experiències que ara les han plasmat en el seu primer disc conjunt, “Pedalant endins” (Halley Records, 2018). El treball ha esdevingut una mena de diari musical i emocional del seu recorregut pel país sud-americà.



Fa unes setmanes van posar-lo a la venda i ja han començat la gira de presentació. El de Manlleu, de fet, serà tot just el tercer concert després de Barcelona i Girona. Actuaran aquest divendres a les 10 de la nit a la terrassa de l’Ateneu i les entrades es poden comprar anticipadament a Ticketea o al mateix dia de l’espectacle.


L’actuació del duet tancarà la temporada de concerts a l’Ateneu de Manlleu. Aquest curs hi han passat artistes com L’Hereu Escampa, Joana Gomila, Maïa Vidal, L’Hora de Joglar, Miquel Abras, Jo Jet i Maria Ribot, La Iaia, Joan Reig, Carles Belda o Chronik.

Etiquetes:
Cultura