23 d'abril de 2024

Jornada Solidària dedicada a Anna Gabriel aquest divendres a Manlleu

La pintada d'un mural, la presentació d'un llibre, un sopar i un concert, protagonistes de la vetllada

elter.net 13 de juny de 2018 a les 13:33
L'acte està organitzat per persones de l'esquerra independentista | Boira Baixa

Una jornada per a denunciar la vulneració de drets i llibertats dels presos polítics i exiliats independentistes, així com altres persones que pateixen censura i repressió per part de l’estat. Amb aquesta idea, i en especial aquest cop per donar suport a l’exdiputada i ara exiliada de la CUP-Crida Constituent, Anna Gabriel, s’ha tirat endavant una Jornada Solidària divendres a Manlleu.


La vetllada tindrà com a centre neuràlgic el Casal Popular Boira Baixa i començarà a les 6 de la tarda amb la pintada d’un mural. Tot seguit, a 2/4 de 8, l’exdiputada de la CUP, Isabel Vallet, i el regidor de Capgirem Vic, Joan Coma, hi presentaran el llibre “I parlarem de vida” (2018, Tigre de Paper Edicions), una obra que recull discursos i conferències de Gabriel. La jornada continuarà amb un sopar de pinxos a partir de les 9 de la nit i un concert amb el grup Na Trenca, a les 10.


Ja fa gairebé quatre mesos que l'exdiputada és Suïssa i els beneficis de la vetllada es destinaran a la caixa de resistència per ella; els del llibre inclosos.

Programa de la Jornada Solidària "Free Gabriel" | elter.net

Etiquetes:
Política Municipal