25 d'abril de 2024

Arriba el primer fitxatge pel nou CP Manlleu d'Aleix Prims

El conjunt manlleuenc es reforça amb un jugador ben conegut a la casa

Raimon Roma 13 de juny de 2018 a les 18:40
Serà la segona etapa de Santi Teixidó al CP Manlleu | Raimon Roma

Si fa pocs dies es va conèixer que Aleix Prims, després d’entrenar i guanyar el campionat d’Espanya amb el juvenil agafaria les regnes del primer equip, el club manlleuenc va anunciar la primera incorporació per disputar una nova temporada a Primera Divisió.


Es tracta d’un vell conegut per a tota l’afició. Santi Teixidó tornarà a vestir la samarreta groc i vermella després de fer-ho anteriorment tres temporades, la darrera a OK Lliga l’any 2015, convertint-se així en la primera incorporació del nou projecte. Serà una peça clau sobretot per la seva experiència, ja que serà un dels més veterans dins la joventut que tindrà de ben segur l’equip.


Teixidó va arribar al Manlleu per primera vegada al 2012, formant part de l’equip quan va ascendir a OK Lliga i jugant a la màxima categoria de l’hoquei estatal. Va decisió posar punt i final a la seva etapa per fitxar pel CP Tordera, també a Primera Divisió, on hi ha jugat les últimes temporades.


Ara, es converteix en el primer fitxatge del CP Manlleu 2018-2019, on tindrà d’entrenador Aleix Prims, el qual havia estat company seu en els tres anys que va estar a la casa. D’altra banda, ja es coneix el destí de l’ex manlleuenc Marc Prat, que jugarà amb l’Olot, club de la seva ciutat i del qual procedia quan va fitxar amb el Manlleu.

Etiquetes:
Esports