25 d'abril de 2024

El Manlleu goleja per 0 gols a 5 al Blanes amb un hat trick de Planagumà

el Manlleu suma 31 punts i es manté a la meitat alta de la classificació, a només sis punts de la zona d'ascens

El Ter 11 de gener de 2009 a les 20:38
Imatge d'arxiu de l'AEC Manlleu
L'Agrupació Esportiva i Cultural Manlleu ha començat la segona volta aquest diumenge amb una golejada per 0 gols a 5 davant el Club Deportiu Blanes. Gràcies a la victòria el Manlleu suma 31 punts i es manté a la zona alta de la classificació, a només sis punts de la de les posicions d'ascens.

Un gol de Planagumà al minut 10 ha encarrilat el partit pels de Francesc Cargol, que no han tornat a marcar fins després del descans. Remo al minut 68 ha fet el segon gol del Manlleu, i cinc minuts després, al 73, Planagumà ha deixat gairebé sentenciat el partit. Al minut 76 Fran Rubio ha marcat el quart i al minut 88 Planagumà ha tancat la golejada amb el seu tercer gol.

El partit ha començat amb un xut potent de Narcís al travesser de la porteria de Fran, que ha debutat a la porteria del Manlleu després que el club decidís finalitzar el contracte del porter Coca. Els de Francesc Cargol tenien ganes de retrobar-se amb la victòria després de tres jornades en què només han pogut sumar dos punts, i Planagumà al minut 10 ha aprofitat un refús defensiu per avançar el Manlleu al marcador. El Blanes ha tingut arribades de perill a l'àrea, però la defensa ha estat sòlida i ha evitat l'empat del Blanes.

La segona part ha començat amb moltes ocasions de perill per part del Manlleu, que ha trobat en els esforços ofensius del Blanes una gran oportunitat per fer mal al contraatac. Al minut 68 Planagumà ha fet una bona jugada individual per la banda i ha centrat una pilota a Remo, que ha baixat la pilota i ha xutat creuat i ras per fer el segon gol dels manlleuencs.

Amb el gol de Remo el Manlleu ha vist possible deixar el partit sentenciat, i amb el control de les jugades de perill del Blanes ha llançat contraatacs encara més demolidors que minuts abans. Al minut 73 Planagumà ha marxat del seu adversari al mig del camp i ha superat per baix al porter en un cara a cara. Només tres minuts després, al 76, Fran Rubio ha culminat un altre contraatac amb un xut precís que ha entrat ben escurat al pal. El Manlleu ha havia sentenciat el partit, però Planagumà s'ha encarregat de fer el cinquè i últim gol del Manlleu i reivindicar-se al minut 88 amb el tercer gol del seu hat trick.

La victòria és molt positiva per afrontar el proper partit contra l'Amposta. El partit es jugarà diumenge vinent a partir de dos quarts de cinc de la tarda al Municipal d'Esports de Manlleu.

Resultats i classificació de la Tercera Divisió

Etiquetes:
Esports