24 d'abril de 2024

El Consistori Infantil de Manlleu proposa una tarda d'activitats per la Festa Major

El primer Consell Municipal de la Infància s'acomiada amb el final de curs i a partir de l'octubre es renovarà

elter.net 15 de juny de 2018 a les 13:49
El Consell de la Infància ha celebrat aquest divendres l'últim ple | E.Gil

Proposar activitats per millorar la Festa Major era l’últim encàrrec que tenia el primer Consell Municipal de la Infància de Manlleu i es pot dir que l’ha complert abastament. Després de treballar-hi a classe, els representants de 6è dels centres de la ciutat ho han posat en comú i el resultat ha estat una tarda de jocs el 16 d’agost.

S’han distribuït en jocs tradicionals, jocs d’aigua i un final de festa. Entre els tradicionals, hi haurà el de “matar conills”, el mocador, l’amagada i un taller de bijuteria; totes les activitats estaran conduïdes per adults. Pel que fa als jocs d’aigua, s’organitzarà una guerra d’esponges o de globus d’aigua i s’instal·larà un tobogan aquàtic de 50 metres. La festa s’acabarà amb un bingo i una discomòbil infantil, a quarts de 9 de la nit.

Valoració
En l’últim ple d’aquest divendres, els nens i nenes han fet una valoració “molt positiva” del Consell de la Infància i, fins i tot, alguns representants han insistit que hi haurien d’haver “més reunions” per tirar endavant nous projectes.

L’alcalde de Manlleu, Àlex Garrido, i la regidora de Participació, Maite Gallifa, els han agraït la tasca feta i s’han apuntat les propostes per millorar el Consistori Infantil que s’haurà de formar el curs que ve amb els nous alumnes de 6è.

Etiquetes:
Societat