25 d'abril de 2024

60 anys de Forn Altarriba

L'establiment aprofita l'aniversari per inaugurar un servei de terrassa a Dalt Vila

elter.net 18 de juny de 2018 a les 11:54
La nova terrassa es va omplir el dia de la inauguració | C.Navarro GFM

Des de 1958 fins avui el Forn de Pa Altarriba segueix al peu del canó i, per celebrar el 60è aniversari, ha inaugurat una terrassa d’estiu annexa a una de les seves botigues més emblemàtiques, la de Dalt Vila, a la Plaça Crist Rei, número 5. Ha començat així un seguit d’actes amb l’objectiu últim d’agrair a treballadors, clients i proveïdors la fidelitat al llarg dels anys.

La inauguració de la terrassa es va fer divendres passat i va comptar amb la presència d’autoritats municipals. L’horari de terrassa serà, de dilluns a divendres, de 2/4 de 9 del matí a les 8 de la tarda i dissabte de 2/4 de 9 del matí a les 2 del migdia.

El de Dalt Vila és un dels cinc establiments de fleca i brioxeria que Forn Altarriba té a Manlleu, on les especialitats i la venda de pa tipus francès és una de les constants; des de l’empresa s’assegura que “és una aposta única per la qualitat en el sector”.

Jacint Altarriba
Forn de Pa Altarriba va obrir el 1958, amb Jacint Altarriba i Conxita Terricabras al capdavant. La fleca més tard fou també botiga de queviures, seguint el model de negoci típic de l’època.

L’entrada de la segona generació, amb Francesc Altarriba al capdavant, va donar un gir expansiu al negoci, convertint el forn en una empresa que actualment és propietària de les cinc botigues a Manlleu, i d’altres en diferents poblacions catalanes.

Es va oferir un tast als assistents | C.Navarro GFM

Francesc Altarriba hi va presentar un producte | C.Navarro GFM

Element commemoratiu pels 60è aniversari | C.Navarro GFM

El propietari d'Altarriba amb representants municipals | C.Navarro GFM

Etiquetes:
Economia i empresa