26 d'abril de 2024

Més de mig miler de persones passen per la 1a Tot Cursos

Els organitzadors de la fira fan balanç i apunten que tindrà continuïtat

elter.net 19 de juny de 2018 a les 09:36
Una part de la fira es va dur a terme a l'Espai Express i l'altra a la Plaça Fra Bernadí | C.Navarro GFM

La 1a fira Tot Cursos que va acollir Manlleu el passat 10 de juny va portar més de 500 persones. Era la primera edició d’un certamen d’aquest tipus a la comarca, que proposava conèixer oferta de formació de proximitat i, al mateix temps, participar en activitats i tastets de cursos. Van exposar establiments locals, però també d’altres punts d’Osona, com Centelles, Torelló, Sant Pere de Torelló, Vic i Sant Quirze de Besora, entre d'altres.


El balanç que en fan els organitzadors és "molt positiu" i preveuen que tingui continuïtat i es pugui consolidar de cara l’any que ve. La fira va comptar amb la participació d’una vintena d’empreses que van instal·lar-hi els seus estands informatius i que van participar en alguna de les activitats que s’oferien gratuïtament al llarg del dia.


La tipologia de les empreses i les formacions que oferien van ser variades: hi va haver cursos de robòtica, cuina, ensinistrament caní, màgia, teràpies naturals, trial, imatge personal, estètica, anglès, etc. També es van dur a terme concursos i d'oferta gastronòmica.

Aspecte d'un dels tallers | C.Navarro GFM

Una mostra de "bodypaint" | C.Navarro GFM

Etiquetes:
Societat